Trainingen

Op deze pagina vind je meer informatie over onze trainingen. De training, ‘Lekker in je vel’ is gereed. Wil je hier meer over weten? Klik dan hier en neem contact met mij op. G & R werkt met de  modellen zoals de ZORGG-cirkel en  de Doelencirkel. De trainingen van G & R is voor een ieder die zich graag verder wil ontwikkelen en zijn te volgen via een E-learning. Op je eigen tempo en in je eigen tijd.

Lekker in je vel!

Lekker in je vel zitten. Wie wil dit nu niet? Of je nu wilt afvallen, of strakker in je vel wil zitten, of juist minder stress wil, het maakt niet uit. De cursus ‘lekker in je vel’is voor Mind & Body. Door twee maand lang elke dag bewust bezig te zijn met je Mind & Body, zul je zowel lichamelijk als geestelijk beter in je vel zitten. En het is voor iedereen haalbaar!!!  

Lekker in je vel, Mind & Body in balans!!!

Uit persoonlijke ervaring weet ik hoe moeilijk het kan zijn je gedrag te veranderen. Of het nu om afvallen gaat of om iets anders. Het is belangrijk dat je de juiste mindset creëert om je doelen te bereiken. G & R kan je hierbij helpen. Daarom heb ik de training , ‘Lekker in je vel!’ ontwikkeld. Deze training is voor iedereen die lekkerder in z’n vel wil zitten en voor iedereen haalbaar. Met kleine stappen een maximaal resultaat behalen!

Onzeker? Last van faalangst?

Training Assertiviteit

Binnenkort vind je hier meer informatie over de training assertiviteit.

Last van uitstelgedrag?

notes-514998_1280

Training Resultaatgerichtheid

Binnenkort hier meer informatie over de training resultaatgerichtheid.