Ik ben Patricia Brouwer oprichter van Gezond & Relaxed. Na jarenlang teams en medewerkers ondersteunen bij verandertrajecten heb ik inzichten opgedaan die ik graag wil inzetten om mensen te helpen die op zoek zijn naar een betere versie van zichzelf. 

Deze site is voortgekomen uit mijn persoonlijke reis. Ik laat je kennismaken met de beide kanten van mijn leven. Hoe ik door  persoonlijke ervaring zowel in privé situaties als tijdens werk en studies heb geleerd door het inzetten van diverse tools een weg te vinden naar mijn betere ik. Hoe ik na een leven met ups en downs uiteindelijk geniet van een heerlijk leven met innerlijke rust en vol plezier. Ik hou van het leven en van het plezier wat daarbij hoort. Ook ben ik me zeer bewust van de andere kant van de medaille.

Mijn levensdoel is om mensen in beweging te krijgen en ze te helpen hun doelen te bereiken. Mensen begeleiden die het lastig vinden de stap te nemen om iets te veranderen in hun leven. Dat kan zijn het beëindigen van een relatie tot het afscheid nemen van je huidige baan en een totaal andere carrière op te bouwen. Je hebt mensen waarbij het glas halfvol is en mensen waarbij het glas halfleeg is. Of het glas nu halfvol of –leeg is, ik kan je helpen doelen te stellen en te halen. Ik maak hierbij gebruik van een model opgebouwd uit diverse verschillende managementmodellen, NLP tools en het uitgangspunt is de piramide van Maslow. 

Het geeft herkenning in allerlei situaties. Bijvoorbeeld die momenten dat je boodschap niet overkomt of jij je niet begrepen voelt. Momenten wanneer je geen indruk maakt ondanks al je goede bedoelingen. Momenten wanneer je assertief over wilt komen maar het nét weer eens niet lukt. Momenten dat je je een doel stelt en zeker weet dat het gaat lukken en er na een week of maand achter komt dat het weer niet is gelukt. En de momenten wanneer je nee zou moeten zeggen omdat je anders jezelf weer voorbij loopt en je het niet aandurft om nee te zeggen en dus weer te veel hooi op je vork hebt genomen! Na de herkenning komt het moment dat je inzicht moet krijgen in hoe het komt dat je je voornemens niet kunt waar kunt maken en in je valkuilen trapt en vooral wat je er vanaf NU aan kunt doen! Ik kan je hierbij helpen! Geïnteresseerd?  Neem gerust contact op voor meer informatie of ga naar de trainingen.