Ik help al jarenlang, in diverse verschillende rollen, teams en medewerkers bij het veranderen naar een betere versie van zichzelf. Deze site is voortgekomen uit mijn persoonlijke reis. Ik hou van het leven en van het plezier wat daarbij hoort. Ook ben ik me zeer bewust van de andere kant van de medaille. Ik laat je kennismaken met de beide kanten van mijn leven. Hoe ik door mijn persoonlijke ervaringen, mijn werkervaring, opleidingen en het inzetten van diverse tools mijn weg heb gevonden naar mijn betere ik.  Ik wil laten zien hoe ik na een leven met ups en downs uiteindelijk geniet van een heerlijk leven met innerlijke rust en vol plezier. Alles wat ik heb geleerd tijdens mijn reis heb ik in gebruikt voor het ontwikkelen van diverse trainingen. Bij deze trainingen wordt gebruik gemaakt van eenvoudige modellen zoals bijvoorbeeld , de ZORGG-cirkel en de doelencirkel, met als doel andere mensen te helpen hun weg te vinden naar een Gezond & Relaxed leven

Het gevoel van voldoening is een sleutel tot het vinden van geluk

Mijn passie en levensdoel is om mensen in beweging te krijgen en ze te helpen hun doelen te bereiken. Mensen begeleiden die het lastig vinden de stap te nemen om iets te veranderen in hun leven. Dat kan zijn het beëindigen van een relatie of het afscheid nemen van je huidige baan en een totaal andere carrière op te bouwen. Ook als je geen ingewikkelde vraagstukken hebt, maar je wilt je leven eens onder de loep nemen omdat je het gevoel hebt dat je iets mist of gewoonweg een nieuwe uitdaging wil, dan help ik je ook graag! Ik kan je helpen doelen te stellen en te halen. De jarenlange kennis en ervaring, opgedaan bij opleidingen gericht op management, cultuur, verandering, communicatie, projecten en continu verbeteren én ervaring in verschillende (leidinggevende) functies kan ik gebruiken om in te zetten om jou te helpen. 

Je kunt geen passie vinden in het kleiner voordoen – in het genoegen nemen met een leven dat minder is dan waartoe je in staat bent. 

De rode draad in de opleidingen komt in de trainingen terug evenals de opgedane werk- en levenservaring. Door mijn Master, de methodieken van NLP Practioner en Lean samen te voegen heb ik nieuwe tools (o.a.  de ZORGG-cirkel en de doelencirkel) ontwikkeld die jou zal helpen inzichten te krijgen in je vraagstukken. 

Tijdens de NLP practioner heb ik inzicht gekregen in ongewenste gewoonten en geleerd dit te doorbreken. Ook heb ik inzichten opgedaan in denkprocessen en geleerd dit constructief te gebruiken. De opleiding life coach is voor mij een bevestiging dat ik goede keuzes heb gemaakt en de juiste aanpak hanteer. Dit wil niet zeggen dat ik alles nu goed doe! Een mens blijft leren, maar het wordt er wel een stuk makkelijker van en leuker door. Deze kennis en inzichten wil ik graag met je delen en je ermee leren omgaan. Ik kan je leren haalbare doelen te stellen en deze om te zetten in actie en je helpen met het versnellen van je persoonlijke groei. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij de trainingen van G & R en zie wat er allemaal mogelijk is!