Ik ben Patricia Brouwer, 51 jaar, getrouwd met de liefste man van de wereld en trotse moeder van één dochter. Mijn twee kleinzoons zijn mijn oogappeltjes. Mijn man, dochter en kleinzoons zijn mijn alles. Ik hou van muziek en gezelligheid en onderneem graag van alles samen met mijn man en/of mijn vriend(inn)en. Naast mijn fulltime baan heb ik veel gestudeerd. Ik ben erg leergierig en een echte ´doener´. Ik hou van het leven en van het plezier wat daarbij hoort, maar ben me ervan bewust dat het leven niet alleen een zonnige kant kent, er is ook een andere kant van de medaille. Ik neem je graag mee op mijn persoonlijke reis.  

Tijdens mijn studies heb ik o.a. inzicht gekregen in ongewenste gewoonten en geleerd deze te doorbreken. Ook heb ik inzichten opgedaan in denkprocessen en geleerd deze constructief te gebruiken. Ik ontdekte dat ik meer bezig was bezig met het managen op het werk, dan met het managen van mijn eigen leven. Uiteindelijk zag ik de raakvlakken tussen het managen in het bedrijfsleven en het managen van mijn eigen leven. Dit heeft ertoe geleid dat ik de modellen die mij zijn aangereikt tijdens mijn studies in ben gaan zetten om mijn leven te managen. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen! Dit wil niet zeggen dat ik alles nu perfect doe, maar ik weet nu beter met bepaalde situaties om te gaan en heb geleerd los te laten. Het leven wordt er een stuk makkelijker van en een stuk leuker door. Ik wil je graag laten zien hoe ik door mijn persoonlijke ervaringen, mijn werkervaring, mijn opleidingen en het inzetten van diverse tools mijn weg heb gevonden naar mijn betere ik. Mijn doel is jou te laten zien dat ook jij dit kunt bereiken! 

Het gevoel van voldoening is een sleutel tot het vinden van geluk

Mijn passie en levensdoel is om mensen in beweging te krijgen en ze te helpen hun doelen te bereiken. Daaronder valt ook het begeleiden van mensen die het lastig vinden de stap te nemen om iets te veranderen in hun leven. Begrijpelijk dat het soms lastig is, want het kan inhouden dat je een relatie moet beëindigen omdat deze alleen maar van je vraagt en niet geeft, of dat je afscheid moet nemen van je huidige baan waarin je niet gelukkig bent en een totaal andere carrière opbouwt bij een andere baas, een andere discipline of misschien wel voor jezelf begint.

Ook als je geen ingewikkelde vraagstukken hebt, maar je wilt je leven eens onder de loep nemen omdat je het gevoel hebt dat je iets mist of gewoonweg een nieuwe uitdaging wil, help ik je  graag! Ik kan je helpen doelen te stellen én te behalen.

Ik wil je laten zien hoe ik na een leven vol ups en downs uiteindelijk geniet van een heerlijk leven met innerlijke rust en vol plezier. Dit is ook voor jou weggelegd. Ik heb alle opgedane werk- en levenservaring ingezet om nieuwe tools (o.a.  de ZORGG-cirkel en de doelencirkel) te ontwikkelen en om óók jou te helpen inzichten te krijgen in  je vraagstukken. Mijn opgedane kennis en inzichten wil ik graag met je delen. Ik kan je leren haalbare doelen te stellen en deze om te zetten in actie en je helpen met het versnellen van je persoonlijke groei. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan een kijkje bij de trainingen van G & R en zie wat er allemaal mogelijk is!

Je kunt geen passie vinden in het kleiner voordoen – in het genoegen nemen met een leven dat minder is dan waartoe je in staat bent.

Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
https://www.gezond-en-relaxed.nl/over-g-r
Twitter
RSS