Herkenning, inzicht en actie!

Misschien herken je je in de volgende situaties. Bijvoorbeeld die momenten dat je boodschap niet overkomt of jij je niet begrepen voelt. Momenten wanneer je geen indruk maakt ondanks al je inzet en goede bedoelingen. Momenten wanneer je assertief over wilt komen maar het nét weer eens niet lukt en je jezelf een mislukkeling voelt. En de momenten wanneer je nee zou moeten zeggen omdat je anders jezelf weer voorbij loopt en je het niet aandurft en dan uiteindelijk toch weer te veel hooi op de vork neemt.

Herken je je hierin?  Dan komt de volgende stap. NA de herkenning moet je zorgen dat je inzicht krijgt in hoe dit gekomen is en vooral wat je er vanaf NU aan kunt doen!

Het klinkt allemaal heel simpel als je het zo leest. Herkennen, inzicht krijgen en ermee aan de slag gaan. Maar gek genoeg is het ook zo simpel. Het is een kwestie van doen! Op de juiste manier, op het juiste moment. Daarnaast moet je erin geloven. Want als jij al niet in jezelf gelooft, waarom zou een ander dat dan wel doen?

Ik geloof er heilig in dat positief denken, positiviteit teweeg brengt. Het vergt voor sommige mensen een gedragsverandering? geldt dat ook voor jou? Vind je het lastig doelen te halen? Positief te denken? Maak je je druk over wat een ander van je denkt? En belangrijker, wil je dit niet meer? Als je iets wilt veranderen, dan begint het bij jezelf. De eerste stap zetten is al een stap in de goede richting. Ik wil je hierbij graag helpen. Wil je meer informatie hierover, lees dan de diverse artikelen op de site en kijk dan eens bij de trainingen.