Elke dag een stapje, voor het beste resultaat,

Het is belangrijk dat je de juiste mindset creëert om je doelen te bereiken. Deze training gaat je daarbij helpen.  

Wat kun je verwachten van de training? 

Je krijgt 8 weken lang, elke dag een opdracht of bericht met nuttige informatie. Je kunt ten alle tijde de opdrachten en berichten nogmaals terug lezen en naar behoefte nogmaals uitvoeren. De berichten gaan je helpen een andere mindset te creëren. Deze nieuwe mindset zorgt ervoor dat je anders gaat eten, bewegen en denken. Je voelt je beter, je valt af (als dit je doel is), je zit lekkerder in je vel, je voelt je fitter en relaxter. Het uiteindelijke doel is dat je dit ook in de toekomst volhoudt. Er is ook een (geheime) facebookgroep. Hier wordt je toegelaten als je de training volgt. Ook hier krijg je elke dag een bericht te zien om je te inspireren en te motiveren. Deze facebookgroep is geheim, wat inhoudt dat niemand kan zien dat je in deze groep zit, met uitzondering van de leden van deze groep.

Privacy en beveiliging

Gezond & Relaxed heeft voor je de informatie en opdrachten van de training ‘Lekker in je vel!’ op een beveiligde omgeving van deze site geplaatst. Deze informatie is alleen voor betaalde leden toegankelijk. Jouw gebruikersnaam en wachtwoord is alleen bij jou bekend. Vanwege veiligheidsredenen wordt geadviseerd deze gegevens voor jezelf te houden en deze niet te delen met anderen. 

Beginnen...

Lekker in je vel zitten!!!

Met kleine stappen naar een hoger doel!

Heb je je ingeschreven en je bevestigingsmail ontvangen? Nu ga je beginnen aan je nieuwe ik! Binnenkort ga je er niet alleen beter uitzien, maar voel je je ook beter! Door op de onderstaande link te klikken kom je op bij de training. Daar staan alle opdrachten en alle informatie voor de komende 8 weken al voor je klaar. Het is belangrijk dat je dag voor dag afwerkt en niet in het voren gaat werken. De training is met met de grootste zorg samengesteld en heeft een logische volgorde. De kleine stapjes zullen je helpen je hoger doel te bereiken! Ik wens je heel veel succes en veel nieuwe inzichten toe!  Je bent nu klaar om te beginnen.