Voor deze heerlijke snelle gele curry heb je het volgende nodig voor 2 personen.

Ingrediënten:

  • 7,5 gram basilicum
  • 400 gram bloemkoolrijst
  • 70 gram Blue Elephant Thaise gele curry pasta (verkrijgbaar bij AH)
  • 225 gram grote garnalen diepvries
  • 165 ml kokosmelk
  • 1/2 stuk limoen
  • 1 eetlepel sesamolie
  • 250 gram Thaise wokgroente
  • 165 ml water
Doe de Blue Elephant Thaise gele curry pasta in een wok met de sesamolie.  Verwarm dit op halfhoog vuur tot een aroma vrijkomt. Voeg de kokosmelk toe. Vul het blikje met water en voeg het water toe. Voeg de garnalen toe (kan zo uit de diepvries). Voeg de Thaise wokgroente toe.
 
Breng het geheel aan de kook en laat het een paar minuten koken totdat de garnalen gaar zijn.
 
Snijd ondertussen de basilicum in reepjes. Verdeel de rauwe bloemkoolrijst over de borden.
Schep hier de Thaise gele curry overheen. Garneer met de basilicum en een partje limoen.
 
 Klaar is kees. Eet smakelijk!
 
 
 
 
 
 
 
 
Bron; Supersnelgezond.nl