Een mooie combinatie van verse groente voor een vegetarische maaltijd.
Deze hoeveelheden zijn voor vier personen.

Benodigdheden:
• 2 st venkel knol
• 2 st prei
• 4 sjalotjes
• 1 citroen
• 4 teentjes knoflook
• 60 gr rucola
• 200 gr geitenkaas
• olijfolie
• peper en zout
• gekookte pasta naar keuze

Bereidingswijze:
• Pel de sjalot en knoflook en snijd fijn. Snijd de venkel in kwarten, verwijder de harde kern en snijd in dunne repen. Was de prei en snijd in ringen. Was de citroen, rasp de schil met een fijne rasp en pers het sap uit.
• Verhit de olijfolie in een wok en fruit de sjalot en knoflook 2 minuten op laag vuur.
• Voeg de venkel, prei, een 2 tl citroenrasp en 4 el citroensap toe, breng op smaak met peper en zout en bak, afgedekt, 10 minuten.
• Voeg de warme pasta toe, een deel van de rucola en de geitenkaas. Verhit ongeveer 1 minuut totdat de geitenkaas begint te smelten. Breng eventueel op smaak met peper en zout
• Verdeel het gerecht over 4 borden en garneer met de overige rucola

Eet smakelijk