Na jarenlange werkervaring op het gebied van coachen van/leidinggeven aan grote en kleine groepen en vele trainingen en opleidingen te hebben gevolgd, vond ik het tijd worden mijn passie te volgen en al het geleerde óók op een andere manier in de praktijk te brengen. Ik help als gezegd al jarenlang, in diverse verschillende rollen, teams en medewerkers bij het veranderen naar een betere versie van zichzelf. Dat doe ik nu ook buiten mijn werk: Ik help mensen, op basis van 1 op 1 coaching, en in groepen om professionele en persoonlijke groei te realiseren, waarbij autonomie, zelfbewustzijn, verantwoordelijkheid en zingeving centraal staat. Ik geef geen kant en klare antwoorden en bedenk geen direct bruikbare oplossingen, maar help je gericht actie te ondernemen bij het vormgeven en behalen van persoonlijke doelen. Ik geef je inzichten en reik je tools aan, bied je richting en inspiratie. Een duw of steuntje in de rug is soms net even wat je nodig hebt. Gezond & Relaxed laat jouw vragen en situatie, de vorm en inhoud van de dienstverlening bepalen. Of het nu een individueel traject of een groepstraining is. 

Mijn werkwijze

Ik heb de Master, Management, Cultuur en Verandering  gevolgd en afgerond. Als mijn specialisatie is projectmanagement. Tijdens deze  studie heb ik gebruik gemaakt van verschillende managementmodellen.  Zowel de psychologische modellen als de managementmodellen hebben mij veel inzichten gegeven. Ik heb veel van deze modellen toe kunnen passen, zowel op het werk, als op persoonlijk vlak.  Ik heb ontdekt dat veel modellen raakvlakken hebben met elkaar, maar ook dat sommige onderdelen van de modellen niet pasten bij mijn behoefte. Dit heeft ertoe geleid dat ik mijn eigen model heb ontwikkeld tijdens mijn persoonlijke reis naar een Gezonder & Relaxter leven. De modellen die ontstaan zijn toegepast bij diverse coachingstrajecten en resultaten mogen er zijn. Hieronder vind je een korte uitleg over De ZORGG-Cirkel, één van de modellen waar ik mee werk. 

Ontstaan en doel van de ZORGG-cirkel

De ZORGG-cirkel is door G & R ontwikkeld en gebaseerd op de piramide van Maslow. De piramide van Maslow helpt met het verklaren hoe behoeften mensen motiveren. De ZORGG-cirkel geeft inzicht in je leven op de vijf domeinen van de ZORGG-cirkel; Zelfbeeld, Ontwikkeling, Relaties, Gezondheid en Geld. De domeinen uit de ZORGG-cirkel hebben een relatie met de piramide van Maslow omdat beide modellen ingaan op hoe behoeften mensen motiveren. De ZORGG-Cirkel wordt echter voor meer doeleinden gebruikt. In de trainingen komt deze cirkel telkens weer terug. De ZORGG-Cirkel is jouw kompas dat je de weg wijst naar de betere versie van jezelf. Je gebruikt dit kompas niet eenmalig, maar bij keuzes die je maakt en veranderingen die plaatst vinden in je leven. Het kompas zal niet altijd hetzelfde zijn omdat je leven ook niet altijd hetzelfde is. Het uitgangspunt is dat het je inzichten geeft waar je op het moment staat en laat je door middel van scores zien waar je behoeftes liggen zodat je aan de slag kunt om te komen tot een betere versie van jezelf! Wil je meer informatie neem dan gerust contact op!

De ZORGG-Cirkel

 Jouw kompas naar een gezonder en relaxter leven. G&R leert je hoe je jouw persoonlijk kompas in kunt zetten, voor nu en altijd! 

De 5 domeinen van de ZORGG-cirkel

De ZORGG-cirkel bestaat uit 5 verschillende domeinen en is krachtig door zijn eenvoud. 

Facebook
Facebook
Instagram
Google+
Google+
https://www.gezond-en-relaxed.nl/de-zorgg-cirkel
Twitter
RSS